Poziv za učešće u projektu MAKE UP Novi Sad

Make-up_Novi-Sad_FB-1

Društvo RASPUSTILIŠTE pod pokroviteljstvom Gradske Uprave za Sport i Omladinu Grada Novog Sada

Poziva učenike viših razreda osnovnih škola i učenike srednjih škola da se prijavite za učešće u projektu MAKE UP Novi Sad

Poziv je otvoren do 31. oktobra 2017. godine.

 

Projekat MAKE UP Novi Sad realizuje se kroz ciklus besplatnih dramskih radionica za mlade od 12 do 18 godina.

Cilj projekta je da učesnici kreiraju pozorišnu predstavu  na temu MAKE UP Novi Sad, od pocetne ideje , preko samostalne kreacije svih aspekata pozorisnog čina, do izvedbe i kritike publike. Kroz predstavu, mladi će imati priliku da kažu/pokažu: Koliko je lep Grad u kome zive? Da li mogu da promene stvari u svom okruzenju, na bolje? Daćemo im sansu, da kroz oblik dramskog izražavanja pokazu šta ih muči u sredini u kojoj žive, da pokažu  kako bi oni sami, kada bi samo od njih zavisilo, gradili svoj Grad! Dozvolićemo im da u Pozorisnoj laboratoriji sami izgrade Grad po svojoj meri i upoznaju se sa svim aspektima urbanog zivota, ali i da na kreativan nacin unaprede  sebe i svoju okolinu. “Zidanje i rušenje” jednog srećnog Grada, na pozorisnoj sceni je najbolji nacin da se glas mladih sugradjana čuje i vidi.

Dramske radionice će se realizovati od 31.10.2017. godine od 19 sati u prostoru Društva RASPUSTILIŠTE u Radničkoj ulici br. 20.

Radionice su besplatne za sve mlade od 12 do 18 godina. Broj mesta je ograničen.

Informacije i prijave na raspustiliste@gmail.com, 021/521-447, 063-560-906

Projektom MAKE UP Novi Sad ostvaruju se ciljevi i sprovode aktivnosti definisane aplikacijom “Novi Sad Omladinska prestonica Evrope 2019. godine”.

Projekat MAKE UP Novi Sad  je podržani sredstvima Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada za 2017. godinu.

You may also like...