Poziv na besplatne seminare Mrežom do posla i Otvaranje online prodavnice

 

Side view of young female using tablet on concrete background with creative sketch. Communication concept

RaspustilistePecinko logoGUZSO_+_KZM_lat

Društvo RASPUSTILIŠTE i  Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje pod pokroviteljstvom Gradske Uprave za Sport i Omladinu, Grada Novog Sada

Vas pozivaju da se prijavite za učešće na 2 vezana seminara koji su posvećeni  razvoju biznis ideja,  upotrebi digitalnih tehnologija u preduzetništvu  sa posebnim fokusom na otvaranju online prodavnice

Konkurs je otvoren do 4. oktobra 2017. godine u 16.00 časova.

SEMINAR 1 – MREŽOM DO POSLA

Trodnevni seminar za razvoj biznis ideja i upotrebu digitalnih tehnologija u preduzetništvu „Mrežom do posla“ usmeren je na razvoj preduzetničke ličnosti korisnika (znanja o preduzetništvu i digitalnim tehnologijama, organizacione i komunikacione veštine), testiranje biznis ideje online prodavnice (preispitivanje, menjanje i usavršavanje na osnovu analize okruženja i sopstvenih snaga i slabosti) i razvoj ključnih elemenata biznis plana na osnovu razbistrene ideje.

Seminar sprovodi Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje u okviru projekta „Biznis mladih Srbije – Na početku je važna podrška“, u partnerstvu sa Razvojnim fondom za mlade i Smart kolektivom. Biznis mladih Srbije je sveobuhvatni program podrške za ekonomsko osnaživanje mladih koji ima za cilj da putem razvoja preduzetništva pomogne mladim ljudima da ostvare ekonomski napredak i započnu sopstveni posao.

SEMINAR 2 – OTVARANJE ONLINE PRODAVNICE

Dvodnevni seminar ZAPOČNI SVOJ POSAO – OTVORI SVOJ E –SHOP  usmeren je na usvajanje potrebnih znanja za otvaranje i uspešno vodjenje online prodavnice: zakonske propise, tehničke potrebe, proces otvaranja prodavnice, formiranje cena, priprema i postavljanje proizvoda, reklamiranje kao i procedure naplate i slanja proizvoda u inostranstvo.

Osnovni akcent je na prodaji rukotvorina i proizvoda starih zanata. Praktični primeri će biti zasnovani na najvećoj svetskoj platformi za prodaju rukotvorina – Etsy-ju.

Seminari „Mrežom do posla“ i Otvaranje online prodavnice će se održati od 9. do 11. oktobra, odnosno  14. i 15. oktobra  u prostorijama Društva RASPUSTILIŠTE u Radničkoj ulici br. 20.

Prisustvo seminarima je besplatno za sve stanovnike Grada Novog Sada i prigradskih naselja, mlađe od 30 godina. Broj mesta je ograničen.

Informacije i prijave na raspustiliste@gmail.com, 021/521-447, 063-560-906

U prijavi za Seminare ostavite vaše kontakte (mail i telefon) i opišite u nekoliko rečenica prethodna iskustva ili znanja iz preduzetništva, ukoliko ih imate. Prijava podrazumeva učešće na oba Seminara.

Projekti Biznis mladih Srbije – na početku je važna podrška i Započni svoj posao – otvori svoj E-Shop su podržani sredstvima Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada za 2017. godinu.

You may also like...