Javni poziv za učešće u projektu KREIRAJ NE STATIRAJ – UKLJUČI SE U RASPUSTILIŠTE

kreiraj-ne-statiraj

Društvo Raspustilište će u periodu od 03.10.2016. do 30.12.2016. pod pokroviteljstvom Grada Novog Sad – Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade, u sklopu realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2016. godinu, realizovati projekat pod nazivom «Kreiraj, ne statiraj – uključi se u Raspustilište». Projekat je namenjen svim zaninteresovanim osobama od 17 do 30 godina, a planira se da u njemu učestvuje do 15 polaznika.

Cilj projekta je okupljanje i angažovanje mladih, zainteresovanih da učestvuju u organizaciji i realizaciji 33. Raspustilišta. Ideja je da se grupi  do 15 mladih, nakon uvodnog predavanja o načinu organizovanja kulturnog događaja, omogući učestvovanje u kompletnom organizovanju Manifestacije kulture i obrazovanja dece na uzrastu od 4 do 14 godina koja već 33 godine u Novom Sadu kreira nove programske sadržaje namenjene deci. Projektom se zalažemo da mlade uključimo u sve faze organizovanja od ideje i planiranja do same realizacije (planiranje programa, prikupljanje novih ideja, formiranje programa, kontaktiranje učesnika i izbor moderatora, pregovaranje, kreiranje imidža Manifestacije, izrada promo materijala, promocija i realizacija Manifestacije). Očekivani rezultat projekta je praktičan rad mladih u radu sa decom, iskustvo u organizovanju velikih kulturnih događaja i donošenje novih ideja u projekat Raspustilišta, kroz sinergiju iskustva i novih ideja.

Realizacija projektnih aktivnosti i Manifestacija 33. Raspustilište, održaće se u prostoru Društva Raspustilište u Radničkoj 20.

Za učešće u projektu zainteresovani mogu da se prijave do 15.10.2016. godine lično na adresi Društva Raspustilište u Radničkoj 20, na prvom spratu radnim danom od 10-13 sati, putem email-a : raspustiliste@gmail.com, ili na telefon: 063-560-906. U prijavi je potrebno dostaviti ime i prezime, godine, naziv škole/fakulteta i propratno motivaciono pismo.

You may also like...