Završeno je 33. zimsko Raspustilište

20161230_115919

Završili smo i ovo 33. Raspustilište. Tokom tri nedelje koje su iza nas zajedno smo uživali u preko 100 najrazličitijih radionica i u preko 30 sati programa na našoj sceni. Divno smo se družili, igrali, pravili nova poznanstva, učili. Uživali smo svakodnevno u sticanju novih znanja, razvijali smo nove veštine, otkrivali smo nove talente, pričali sa sportistima, družili se sa glumcima, piscima, naučnicima, slikarima…
Sa nama su se družili List za decu Neven, urednica Jelena Dopuđ, književnica Tatjana Pupovac i glumica Biljana Mrmoš, Dečije odeljenje Gradske Biblioteke Novog Sada i bibliotekarka Katarina Novaković, književnik Dragutin Beg, naš dragi prijatelj, književnik Tode Nikoletić, škola plesa Top dance, Škola šaha velemajstora Aleksandra Kovačevića, Škola Hokeja Vojvodina, Klub ritmičke gimnastike Ritmika, Studio Mad Head Games, Muzička radionica DO RE MI, Društvo mladih muzičara Instrumental i Srba Jankov, Vrtić Švrća sa vaspitačicama Ivanom Naćuk i Jelenom Nerac, Maketarski Klub NOVI SAD, sportistkinje Sara Krnjić, Jelena Erić Rakonjac, Slobodanka Tuvić Maksimović, Tamara Oblaković i Ina Madžar. Zahvaljujemo se i Putujućem pozorištu Vilin konjic, Teatar 34- Scena za decu Vesela Kornjača, Pozorištu Iz Kofera i Pozorištu iz ranca, glumcu Aleksi Iliću i astrofizičarki Jovani Petrović. I naravno divnim Haos Animatorima u čijem društvu i pozitivnoj atmosferi su deca posebno uživala. Za dobru energiju zaslužne su i Jovana Marušić, Kristina Bogatinović, Aleksandra Marković, Magdalena Čorda i Aleksandra Mirimanov, koje su se Raspustilištu pridružile po projektu Kreiraj, ne statiraj – uključi se u Raspustilište.
Svi oni su zajedno sa nama učinili su da Raspustilište i ove godine bude pravo dečije carstvo, mala Laboratorija kulture.
Projekat su podržali: NIS a.d. Novi Sad, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i Grad Novi Sad GU za sport i omladinu – Kancelarija za mlade i GU za zdravstvo.

#Zajednicizajedno20016

You may also like...